Miley Cyrusin nakukuva leviää verkossa – kuka vuoti julkisuuteen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan maailmaa Bangerz-kiertueensa merkeissä keirtävä Miley Cyrus lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin poptähtiin. Menestyksen taustalla on epäilemättä ainakin osittain neitokaisen tapa herättää kohua esimerkiksi rohkealla esiintymisellään.

Taannoin Miley Cyrus paljasti Adore You -kappaleensa remix-version kanskikuvan. Kuvassa Miley Cyrus nähtiin oletettavasti yläosattomissa ja mustassa peruukissa, mutta intiimialueet oli rajattu pois. Nyt sensuroimaton versio kansikuvana toimineesta otoksesta leviää verkossa Idolator-sivuston Twitter-tilin kautta. Kuvassa Miley ratsastaa rinnat paljaana valkoisella hevosella kädessään epäilyttävä savuke. Alastomuudesta huolimatta kuvaa ei ole ainakaan vielä poistettu palvelusta.

Miley Cyrus kiertää parhaillaan maailmaa Bangerz-albuminsa tiimoilta samannimisellä kiertueella, joka rantautuu kesällä myös Suomeen. Virkistääkö pirteä skandinaavinen kesäkuun ilma Mileyn jälleen rikkomaan rajoja kesken esityksensä – se jää nähtäväksi.