Seksikkäät miehet ajavat näillä autoilla – BMW vasta neljäntenä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pettämissivusto Illicit Encounters toteuttaa käyttäjillään säännöllisesti kyselyitä. Äskettäin tiedusteltiin miesten seksikkäintä ammattikuntaa ja voittajaksi valittiin totta kai palomiehet. Myös muut univormuilla varustetut miehet uppoavat naisten makuun.

Nyt varatut rouvat ovat kertoneet, mitkä automerkit edustavat heidän mielestään seksikkäimpiä miehiä. Seksipetojen kärki on muotoutunut hyvin arvokkaampien automallien mukaan ja 37 prosenttia vastaajista vakuutti Jaguar-kuskien olevan kaikista kuumimpia kaksilahkeisia. Toiseksi suosituimmat herrat ajavat Audia, 22 prosentin äänimäärällä.

Kolmanneksi pääsivät Mercedes Benzin automalleja ajavat ja neljänneksi kiipesivät BMW:n omistajat. Vähiten seksikkäitä olivat pettäjäsivuston naisten mukaan perheautoina tunnettuja Nissania, Volvoa tai Renaultia ajavat kuljettajat.