Aku Hirviniemi alastomana lomakuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten jättisuosioon noussut viihdeohjelma Putous teki näyttelijä Aku Hirviniemestä koko kansan suosikkitähden. Taannoin hän kuitenkin yllätti jättäytymällä pois hittisarjan tiimistä. Hirviniemen ilmoitusta seurasi monta samanlaista, ja lopulta koko tiimi menee nyt uusiksi.

PÄIVITYS: Kohuttu kuva on poistettu.

Parhaillaan Aku Hirviniemi on viettämässä aurinkolomaa, josta hän julkaisi Instagramissa rohkean lomakuvan, jossa näyttelijä juoksee aurinkoisella uimarannalla täysin alastomana.

– Kymmenen kilometrin lenkki suositussa perhelomakohteessa ja nyt saa urheilijakin nauttia kakkua! #adidasheimo #adidas #elitetrainers #running #posse, Hirviniemi totesi kuvatekstissä.

Hirviniemi muodostui Putous-hittisarjan yhdeksi tärkeimmistä tähdistä, sillä hänen sketsihahmonsa ovat lukeutuneet odotetuimpiin. Esimerkiksi Marja Tyrni nousi aikoinaan jättisuosioon myös televisiomaailman ulkopuolella, sillä sketsihahmo julkaisi levyn ja keikkaili ahkerasti.