Nainen sekosi McDonald’sissa – riisui itsensä ja teki pehmiksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu McDonald’s on monien jännittävien asiakastilanteiden kehto niin Suomessa kuin ulkomailla. Kerroimme äskettäin eräästä teinistä, jonka fanitus meni niin pitkälle, että hän tatuoi hetken mielijohteesta McDonald’s-kuitin käsivarteensa.

YouTube
YouTube

Nyt valvontakameran videolle on päätynyt outo ja silmät taatusti auki räväyttävä tilanne floridalaisesta McDonald’s-ravintolasta. Nainen nimittäin riisuuntui yläosattomiin ja keikisteli paikan päällä pelkissä stringeissä. Kyseinen neitokainen menetti hermonsa, kun kukaan ei palvellut häntä, uutisoi Uproxx-sivusto.

Videolta nähdään, miten asiakas hakkaa päätään tiskiin ja viskoo tarjottimia lattialle. Tämän jälkeen hän ryntää tiskin taakse ja alkaa tehdä itselleen pehmistä. Henkilökunta yrittää estää häntä tekemästä enempää tuhoja.