Tältä näyttää rap-battle viittomakielellä – kädet ilmaan!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppäri Wiz Khalifa saapuu tänä vuonna Ruisrock-festivaaleille. Mies nousi supertähdeksi vuoden 2011 Black and Yellow -sinkullaan. 26-vuotias räppäri on julkaissut viisi albumia. Häneltä ilmestyy tänä vuonna uusi Blacc Hollywood -albumi, josta on kuultu jo ensisinkku We Dem Boyz.

YouTube
YouTube

Nyt tähti on esiintynyt Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Hänen lisäkseen paikalla oli kolme viittomakielen tulkkia, jotka pitivät keskenään viittomakielisen rap battlen. Wiz Khalifa ei kuitenkaan suostunut siistimään Black and Yellow -kappaleensa sanoituksia televisio-ohjelmaa varten.

Wiz Khalifa alkoi deittailla malli Amber Rosea vuoden 2011 alussa. Pari meni kihloihin vuonna 2012 ja naimisiin vuotta myöhemmin. Heillä on Sebastian-niminen poika, joka syntyi viime vuoden helmikuussa. Khalifa on puhunut avoimesti kannabiksen käytöstään ja hän on muun muassa paljastanut käyttävänsä huumeeseen kuukausittain 10.000 dollaria.