Hylätty vene ajelehti rannalle – sisältä löytyi 1 000 kiloa huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikon kanssa valtionrajan jakava Kalifornia on suosittu osavaltio huumeiden salakuljettamiseen liittyen. Huumeita yritetään tuoda maahan muun muassa mereltä ja toisinaan rantahietikoille ajautuu kilokaupalla marihuanaa.

NBC LA
NBC LA

Nyt Malibuun on rantautunut yhdeksänmetrinen kalastajavene, jonka lastina oli kannabispaketteja. Puistonvartijat olivat ensin huomannneet aluksen ajelehtimassa rannikolla ja haistoivat veneestä leijailleen vahvan kannabiksen tuoksun. He ilmoittivat löydöksestään poliisille ja selvisi, että lastina oli tuhat kiloa huumeita.

NBC Los Angelesin mukaan veneessä oli ollut kolme miestä, joista kaksi piiloutui pusikkoon ja yksi teeskenteli saapuneensa sattumalta paikalle. Kaikki heistä on pidätetty. Lastin arvo on arvokkaimmillaan 1,5 miljoonaa euroa. Huumeiden lisäksi veneissä voidaan salakuljettaa laittomia meksikolaisia maahanmuuttajia.