Aiotko naimisiin? Katso ensin tämä video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monen tytön syvin haave on päästä jossain vaiheessa naimisiin elämänsä aikana. Kaunottaret haaveilevat valkoisista taftimekoista, kolmikerroksista hääkakuista ja isoista parinsadan vieraan juhlista. Useat saavatkin kokea tämän elämänsä aikana.

Buzzfeedin videon mukaan naimisiinmenoikä on tosin noussut ympäri maailmaa. Ihmisillä ei ole kiire solmia loppuelämän kestävää liittoa. Yhdysvalloissa naiset menevät naimisiin nykyään 26-vuotiaina ja miehet paria vuotta myöhemmin.

Videon mukaan rakkaansa kanssa elävillä ihmisillä on 57 prosentin mahdollisuus päätyä naimisiin tämän kanssa viiden vuoden sisällä. Uskonnollisuus vaikuttaa hääjärjestelyihin jonkin verran, sillä Yhdysvalloissa uskonnolliset naiset päätyvät 24 prosenttia todennäköisemmin naimisiin. Miehien kohdalla määrä on 16 prosenttia.