Naisen seksuaalinen tyydyttäminen – tässä sen salaisuus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monesti seksuaalisuudesta nauttiminen kysyy ihmiseltä vastuunottokykyä. Ottamalla selville mistä kukin itse nauttii on paremmat mahdollisuudet kokea tajunnanräjäyttävää petiseikkailua kumppanin kanssa. Kun nainen on onnellinen, tuntee mieskin olonsa supersankariksi sängyssä.

YouTube
YouTube

Your Tango -sivuston mukaan on olemassa kolme asiaa, jotka vaikuttavat erittäin paljon naisen seksistä saamaan tyydytykseen. Kauniimman sukupuolen edustajien on tärkeää varata tarpeeksi aikaa seksille. Rauhallinen ja viipyilevän aistillinen olo takaa rentoutumisen, jota tarvitaan onnistuneeseen aktiin.

Kun ihminen ottaa tietoisesti aikaa läheisyydelle ja rakkauden fyysiselle osoittamiselle parinsa kanssa, hän saa tarpeeksi aikaa virittäytyä hetkeen. Ajan ollessa rajaton ja kumppanin kärsivällinen, ”mitä tahansa” saattaa tapahtua – ja turvallisten raamien sisällä on mahdollista kokeilla rajojaan.

Tämän lisäksi naisen on hyvä rakentaa mielessään alttari hyville seksimuistoille. Näihin lemmenkuviin voi palata mielessään läheisen hetken aikana, jolloin virittyy entistä helpommin kaivattuun tunnelmaan. Aaltopituus saa halut heräämään myös nykyisen rakastetun kanssa.

Neitokaisten on syytä huomioida kehonkielen ja äänen vaikutus seksuaaliseen kiinnostukseen. Poikaystävään kannattaa välillä käyttää seksikkäintä ääntä ja elekieltä, sillä se sytyttää miehen kuin miehen, ja saa naisen tuntemaan itsensä jumalattareksi. Meillä kaikilla on nimittäin oikeus olla seksin papittaria omassa makuuhuoneessamme.