Joogaintoilija sekoili – masturboi julkisesti ja heitti autoa pesukarhulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Luonnonhelmassa ihminen voi rentoutua ja päästä lähemmäs omaa keskustaan. Rentoutumista moni hakee myös samalla joogan avulla. Nyt eräs alaston 68-vuotias mies on yhdistänyt nämä molemmat viettämällä aikaansa Virginian kansallispuistossa.

Bill Kachie keskeytti joogahetkensä metsikössä nähtyään kahden naisen lähestyvän häntä. Hän veti housunsa alas ja alkoi masturboida heidän edessään. Saatuaan helpotettua oloaan Kachie poimi maasta kuolleen pesukarhun, ja heitti sen ohi ajanutta autoa päin.

Tämän jälkeen joogaajan henkinen rauha oli tiessään, ja huutava mies alkoi taas hyväillä itseään ihmisten nähden. Tilanne saatiin rauhoitettua vasta, kun poliisi saapui paikalle ja pidätti hänet häiriökäyttäytymisestä ja julkeasta toiminnasta, uutisoi The Smoking Gun -sivusto.