Miley Cyrus teki sen taas! Julkaisi topless-kuvansa Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miley Cyrus paljasti taannoin Adore You -kappaleensa remix-version kanskikuvan. Kuvassa Miley Cyrus nähtiin yläosattomissa ja mustassa peruukissa, mutta intiimialueet oli rajattu pois. Pian sen jälkeen sensuroimaton versio kansikuvana toimineesta otoksesta levisi verkossa.

Instagram
Instagram

Alastonkuvan leviäminen tuskin harmittaa 21-vuotiasta laulajatarta kovinkaan paljon, sillä hänet on totuttu näkemään vähäpukeisena julkisuudessa. Nyt Miley Cyrus on jakanut Instagram-tilillään jälleen varsin rohkean otoksen. Kuvassa Miley istuu yläosattomissa, yllään ainoastaan alaosan peittävä pyyhe.

Miley Cyrusin Bangerz-albumin kiertue rantautuu ensi kesänä ehkä myös Suomeen. Hartwall Areenan keikat ovat parhaillaan kuitenkin veitsenterällä, koska hallin venäläisomistajat ovat Yhdsyvaltojen pakotelistalla.