Miley Cyrus joutunut sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus koluaa parhaillaan keikkalavoja Bangerz-kiertueensa merkeissä. Tähti on odotetusti päätynyt otsikoihin lukuisten erilaisten kohua herättäneiden tempausten merkeissä. Taannoin tähteä koetteli kuitenkin suru-uutinen, kun hänen Floyd-koiransa kuoli.

Nyt 21-vuotias laulajatar on joutunut sairaalaan antibiooteista johtuneen allergiakohtauksen vuoksi. Samalla Miley Cyrusin Kansas Cityyn suunniteltu keikka jouduttiin perumaan. TMZ-sivuston mukaan Miley söi antibiootteja, sillä hän oli onnistunut saamaan itsensä huonoon kuntoon koiran kuoleman johdosta. Lemmikin poismenon kerrotaan johtaneen laulajattaren masentumiseen, mitä hän yritti ehkäistä juhlimalla tavallista enemmän.

Miley Cyrusin Bangerz-albumin kiertue rantautuu ensi kesänä ehkä myös Suomeen. Hartwall Areenan keikat ovat parhaillaan kuitenkin veitsenterällä, koska hallin venäläisomistajat ovat Yhdsyvaltojen pakotelistalla.