Naisten viimeinen valttikortti – fermonokyllästetyt sukkahousut!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keväällä hormonit hyrräävät ja vastakkainen sukupuoli tuntuu aiempaa kiinnostavammalta ja viehättävämmältä. Kuinka sitten ihastuksen voi hurmata yksinkertaisesti ilman, että joutuisi turvautumaan muuhun kuin luonnonlakiin? Vastaus on helppo: Feromoneilla.

Markkinoille on tullut fermoneilla kyllästettyjä sukkahousuja naisille, joiden avulla neitokaiset voivat koukuttaa kaksilahkeisia entistäkin helpommin. Ballerina-niminen yritys on nyt tuonut markkinoille Hush Hush -sukkahousut, joiden vetovoima perustuu kemiaan. Sukkahousujen sisältämät feromonit saavat vastakkaisen sukupuolen sukat pyörimään jaloissa, Daily Mail lupaa.

Kerroimme taannoin samalla idealla valmistetusta Escentric Molecules Body Wash -suihkusaippuasta, joka on kehitetty sekä naisille että miehille. Saippuan kerrotaan sisältävän täsmälleen samankaltaista hajua kuin mitä ihmiset erittävät feromoneissaan. Luonnossa seksuaaliferomonien avulla houkutellaan vastakkaisen sukupuolen edustaja paritteluun, joten kyseessä ei ole merkityksetön aine.