Miksi ihminen haluaa olla sinkku – tässäkö totuus?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten tulisi olla onnellisia siitä mitä ovat ilman, että joutuisivat muokkaamaan itseään. Silti osa meistä haaveilee toisenlaisesta elämästä ja usein suurimmat unelmat kohdistuvat rakkauselämän puolelle.

YouTube
YouTube

Sinkkuna elävät ihmiset saattavat huutaa parisuhteen perään jopa epärealistisin odotuksin, ja nyt näemme oivan esimerkin joidenkin sinkkujen paradoksaalisesta asenteesta. He haaveilevat unelmiensa rakkaudesta, jonka kanssa voi jakaa aamuteen ja katsoa iltaisin televisiota.

Yleensä listalla on tavallisia ja arkisia asioita, joita oman kumppanin kanssa tahtoisi tehdä. Juoksulenkkejä, illallisia ja läheisyyttä ja lämpöä. Entäpä sitten, jos jokainen sinkku tahtoo täysin samoja asioita, mutta muut vaatimukset ovat liian korkealla?

Paul Gale Comedyn julkaisema YouTube-video esittelee kaksi rakkaudenjanoista ja vapailla markkinoilla tallustavaa henkilöä. He kaipaavat elämäänsä ihanaa ihmistä, mutta kun potentiaalinen ehdokas kävelee vastaan, löytävät he hänestä heti jotain moitittavaa. Kriteerit eivät täyty ja sinkkuelo jatkuu samanlaisena kuin ennenkin. Olisiko siis aika hieman katsoa pintaa syvemmälle?