Näitä asioita naiset vaativat ennen ensimmäistä seksikertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Treffikulttuurissa on olemassa niin sanottu kolmen kerran sääntö, jossa sänkyyn mennään vasta kolmannen tapaamisen jälkeen – jos vielä silloinkaan. Kilteimmät naiset pitävät polvensa yhdessä hääyöhön saakka, kun ronskimmat mimmit saattavat antautua huumaan jo ennen kuin ensimmäisillä treffeillä on edes käyty.

Singles247.com-sivusto on selvittänyt numerot treffietiketin takaa, jossa heidän naispuoliset käyttäjänsä saivat arvioida, mitä asioita tulee tehdä ennen ensimmäistä seksikokemusta uuden tuttavuuden kanssa. Naisten mukaan sänkyyn on sopiva hypätä vasta viidensien treffien jälkeen.

Koska neitokaset rakastavat pikkulahjoja ja yllätyksiä, odottavat he ennen rakastelemista miehen antavan heille kaksi lahjaa. Viestejä ei kannata vaihtaa sosiaalisessa mediassa liian ahkerasti, jotta kummallekaan osapuolelle ei tule oloa, että heitä stalkataan. Viisi viestiä esimerkiksi Facebookissa riittää kyselyn mukaan. Tekstiviestikeskusteluja voi sen sijaan käydä enemmänkin ja ideaali määrä keskiarvon mukaan on 12 viestittelyhetkeä, Femail First tietää.

Uusien tuttavuuksien kannattaa myös puhua tapaamisten välillä puhelimessa ja viittä soittokertaa pidetään tarpeeksi suurena määränä. Lisäksi ennen h-hetkeä tulevat pariskunnat voivat viettää leffailtoja keskenään ainakin kolme kertaa. Intohimoiset suudelmat antavat lupaavaa osviittaa tulevasta sekstailusta ja pusuja pitäisi vaihtaa ainakin seitsemän ennen varsinaista aktia.

Tapaamisten yhteydessä ei kuitenkaan kannata tuhlata aikaa jonnin joutavaan jaarittelemiseen, vaan toiseen tutustuminen vaatii myös sydämen avaamista ja tärkeistä asioista keskustelemista. Naiset rakastavat illallisia ja he vaativatkin neljä yhteistä ateriaa ennen sänkyyn kellistymistä. Yksi asia miesten tulee vielä muistaa ennen ikimuistoista rakastelua – vie hänelle kukkakimppu ainakin kerran.