Mies, tässä 7 vinkkiä kaunottaren valloittamiseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni mies saattaa raaviskella päätään yrittäessään kiinnittää kauniin naisen huomion. Kun ensi vaikutelma on onnistunut ja deittailu saatu alkuun, onkin tärkeää myös pitää huolta suhteesta ja tehdä siitä neitokaiselle satumainen kokemus. Elite Dailyn seitsemällä vinkillä tämä onnistuu.

1. Ole rehellinen. Tärkeistä asioista ei kannata valehdella – eikä oikein vähemmänkään tärkeistä. Luottamus syntyy konkreettisen käytännön kautta, kun hän näkee, että olet sanojesi mittainen mies.

2. Yritä ymmärtää häntä. Kukaan ei pidä siitä, että joutuu selittelemään koko ajan itseään, ja silti joutuu väärinymmärretyksi. Pyri ymmärtämään naistasi, sillä hän tekee kaiken eteesi rakkaudesta.

3. Pidä huoli hänestä. Minne nainen menee, kun maailma näyttää nurjan puolensa ja loskaa sataa niskaan? Tuolloin miehinen huolenpito voi suorastaan elvyttää neitokaisen elinvoimaisuuden, feminiinisyyden ja ilon.

4. Ole fyysisesti ja henkisesti voimakas. Nainen tarvitsee miehen, joka voi antaa hänelle turvallisuutta. Kun olet vahva sekä fyysisesti että henkisesti, hänen ei tarvitse ottaa liikaa vastuuta kotipesän puolustamisesta ja siitä huolehtimisesta.

5. Tuo hänelle turvaa taloudellisesti ja konkreettisesti. Turvallisuudentunne syntyy siitä, kun olet paikalla tarvittaessa. Kyse voi olla rahallisesta tuesta tai vaikkapa painavien huonekalujen nostelemisesta seinän maalaukseen – pääasia, että hän tuntee saavansa sinulta apua. Naisella on hyvä olo, kun hän tuntee, ettei kaikkea tarvitse hoitaa yksin.

6. Muista myötätunto suhteessa. Joskus naisella on vaikea päivä. Väärällä jalalla nousua tapahtuu muinakin päivinä kuin PMS-oireiden aikaan. Unelmien neitosi ei voi aina olla täydellinen. Ole hänelle armollinen ja pidä mielessäsi hänen hyvät puolensa heikkoina hetkinä.

7. Kohtele naistasi kuin hän olisi ainoa maan päällä oleva nainen. Mihin tarvitset kaikkia naisia, kun voit saavuttaa todellisen yhteyden yhden ihmisen kanssa? Laatua ei välttämättä saavuta määrällä vaan syventymällä ja todella päästämällä toisen ihmisen lähelle. Kohtele naistasi kuin hän olisi todella erityinen ihminen elämässäsi – hän on!