Miley Cyrus perui Euroopan kiertueensa avauksen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus on Staran juuri Hollannista saamien tietojen mukaan hetki sitten perunut maailmankiertueensa Euroopan osuuden avauksen. Hänen oli määrä nousta huomenna perjantaina lavalle Amsterdamissa.

Perjantain ja lauantain peruutusten syy on sama kuin aikaisempien konserttien peruuntumisissa, eli allerginen reaktio. Ensi viikolla Cyrusin on määrä jatkaa kiertuetta Iso-Britanniassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat