Vaarallisin seksiasento paljastui – tässä asennossa penis voi murtua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakastelun suola on seksin moniulotteisuus, kun arkipäiväinen lähetyssaarnaja-asento muuttuu pienillä keinoilla koko vartaloa tärisyttäväksi nautinnoksi. Kokeellisimmat parit voivat testata akrobaattisia taitojaan vällyjen välissä erilaisten harjoitusten ja asentojen avulla. Aina homma ei kuitenkaan mene niin kuin Strömsössä.

YouTube
YouTube

TLC-televisiokanavan hittisarja Sex Sent Me to ER paljasti yleisön toiveesta, missä asenossa pareille sattuu eniten kömmähdyksiä makuuhuoneen puolella. Vastaajana kysymykseen oli ensiavussa työskentelevä tohtori Bob Slay. Hänen mielestään yksi asento on eittämättä kaikista eniten tapaturmia aiheuttava.

Tohtori sanoo, että kaikista tuhoisin asento on se, kun nainen ratsastaa miehen päällä hajareisin kasvot kumppaninsa kasvoja kohti. Naisen pomppiminen saattaa aiheuttaa miehen sukupuolielimeen penismurtuman, jossa siittimen paisuvaiskudosta ympäröivä kalvo repeytyy. Kivulias vamma syntyy yleensä osumasta naisen häpyluuhun, ja tapaturman hetkellä peniksestä kuuluu napsahduksia. Penismurtuma hoidetaan leikkauksella, ja yhdeksän kymmenestä paranee ennalleen.