Lea Michelen estoton asu oli paljastaa poven

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lea Michelen poikaystävä ja Glee-sarjan vastanäyttelijä Cory Monteith menehtyi taannoin äkillisesti päihdecocktailiin. Huumeita yliannostuksen nauttinut mies ehti seurustella kaunottaren kanssa parin vuoden ajan ennen traagista tapausta. Sittemmin Lea on ollut harvakseltaan julkisuudessa.

Eilen Lea Michele osallistui itse tähdittämänsä Legends of Ozin ensi-iltajuhliin Los Angelesissa. Mustaan paljastavaan mekkoon pukeutunut kaunotar oli vilauttaa rintavarustustaan, kun hän kumarteli rohkeassa asussaan tapahtuman punaisella matolla.

Lea Michele tunnetaan parhaiten siitä, että hän näyttelee Rachel Berry -roolihahmoa Glee-musikaalikomediassa. Hän asuu parhaillaan 1,4 miljoonan dollarin Hollywood-kodissaan Sheila-kissan ja Pearl-koiran kanssa. 27-vuotias tähti syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen. Poikaystävänsä kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän työstää debyyttialbumiaan.