Uusi tatuointitrendi leviää – avioerot lisäävät suosiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioliitoista päättyy nykyisin eroon useampi kuin koskaan aiemmin. Loppuelämän kestävä avioliitto on siis katoava luonnonvara, joten tämä ikävä trendi näkyy myös monilla muilla aloilla. Erojen määrä on nyt saanut aikaan uuden tatuointitrendin, jonka suosio kasvaa nopeasti.

Nerve-verkkojulkaisun mukaan erotatuointien suosio on lisääntynyt nopeasti viime vuosina. Varsinkin yhä useampi nainen ottaa vartaloonsa tatuoinnin merkiksi erosta ja siitä yli pääsemisestä. Erotatuointien suosituimpina teemoina ovat ”Vapauta itsesi” ja ”Uskalla päästää irti” -tyyliset tekstit yhdistettyinä ilmaviin teemoihin, kuten tähtiin, ilmapalloihin tai lintuihin.

Kasvava trendi näkyy myös sosiaalisessa mediassa, jossa erotatuointien kuvat ovat saaneet oman hashtagin #DivorceTattoos. Monet kuvia kommentoineet tosin nostavat erotatuoinnit tulevaisuuden eniten kaduttavien tatuointien joukkoon. He voivat hyvinkin olla oikeassa.