Miley Cyrus Lontoossa: ”Lääkäreistä tulee työttömiä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Lontoossa Bangerz-kiertueensa Euroopan osuutta aloitteleva Miley Cyrus nousee tänään lavalle O2 Arenalla. Stara oli paikalla, kun poptähti piti hetki sitten lehdistötilaisuuden, jossa hän kertoi myös sairastelustaan ja parantumisestaan.

20140506-185234.jpg

Miley on joutunut perumaan lukuisia keikkoja allergisen reaktion takia. Viimeksi viime viikolla peruttiin kiertueen Euroopan osuuden ensimmäiset keikat. Lääkäri olivat ymmällään mistä on kyse, eivätkä he laulajan mukaan koskaan löytäneet oikeaa syytä.

– Lääkärit yrittivät saada minut kuntoon, mutta he eivät oikeasti saaneet tehtyä sitä. Kahteen viikkoon he eivät saaneet ongelmaa selville, ja sitten otin luonnonmukaisen reitin, koska mikään lääkäreiden antama ei auttanut. Heidän lääkkeensä korjasivat yhden asian, mutta aiheuttivat kymmenen muuta ongelmaa, Miley Cyrus kertoi.

– Lääkärit pelkäävät vitamiineja ja sen sellaista, koska minäkin sain vitamiineja ja hunajaa ja sellaista. Seuraavana päivänä heräsin ja olin taas valmis kiertueeseen. Kerroin oikeille lääkäreille, että heidän tulee pitää varansa kiinalaisen lääketieteen edessä, koska se parantaa ihmiset ja lääkäreistä tulee työttömiä.

– Kyse oli itsestä huolehtimisesta ja siitä mikä oli oikeasti vialla. Tunnen nyt oloni paremmaksi kuin koskaan, kun olen saanut paljon vitamiineja, hunajaa ja laventelia. Kaikkea, joka auttaa juuri minua. Nyt tiedän mikä auttaa juuri minua, joten voin siksi pysyä terveempänä pidempään. Olen oppinut pitämään huolta itsestäni ja elämään paremmin.