Julkkispari piiloutui paparazzeilta hervottomalla tavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä Benedict Cumberbatch on muutaman vuoden aikana noussut varsin tunnetuksi tähdeksi. Uusi Sherlock -sarjan myötä maailmanmaineeseen kohonnut mies on sittemmin ollut mukana Hollywood-elokuvissa, kuten Star Trek Into Darkness ja Hobitti: Smaugin autioittama maa.

Nyt Benedict Cumberbatch ja Dakota Johnson ovat olleet lounastamassa yhdessä, kun paparazzi lähestyi heitä. Parivaljakko keksi hauskan keinon suojautua kuvaajalta, sillä he laittoivat kasvoilleen paperiset nenäliinat ja jatkoivat syömistä.

37-vuotias Benedict Cumberbatch aloitti uransa teatterin lavalla vuonna 2001. Sittemmin hän on noussut suuren yleisön tietoisuuteen esimerkiksi Uusi Sherlock -sarjan ja elokuvien Star Trek Into Darkness, Viides valta ja 12 Years a Slave myötä. Taannoin Benedict Cumberbatchin uutisoitiin olevan Tumblr-mikroblogipalvelun suosituin miespuolinen tähti.