Miley Cyrus suivaantui huumeväitteistä: ”En todellakaan saanut yliannostusta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus käynnisti eilen odotetusti Bangerz-maailmankiertueensa Euroopan osuuden Lontoosta, kun kaksi ensimmäistä Euroopan konserttia jouduttiin perumaan tähden sairastumisen vuoksi. Stara oli paikalla tapaamassa supertähteä ja katsastamassa konsertin.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Joidenkin huhujen mukaan sairastumisen syynä olisi ollut huumeiden yliannostus, mutta Cyrus kiisti väitteet jyrkästi

Se ei todellakaan ollut yliannostus. Otin jotain paskaa antibioottia, jota lääkärit antoivat infektioon, ja sain niistä allergisen reaktion. Te tiedätte, että oloni tekee paljon paremmaksi se, että ihmiset väittävät netissä, että olen ottanut yliannostuksen huumeita. Minulla oli todella paska viikko ja tuollaiset paskat kommentit tekivät siitä vielä paskemman, Miley kertoi ennen keikkaansa.

Miley saapui Lontooseen sunnuntaina, ja brittilehtien mukaan ensimmäinen ilta Lontoossa sujui vauhdikkaasti viinanhuuruisissa merkeissä. Väsymyksestä ei kuitenkaan enää tiistaina ollut merkkiäkään. Laulaja kertoikin ottavansa kiertueen vakavasti.

Olen itse asiassa hyvin vastuuntuntoinen mitä tulee kiertueella olemiseen. Vi**umaisinta tässä kaikessa on, että juuri minä sairastuin, vaikka olen ehkä koko kiertuetiimistä ainoa, joka ei polta tupakkaa ja juo alkoholia, koska otan koko tämän paskan todella vakavasti. Tämä on kuin urheilijaelämää.Poptähden eilinen tasan kaksi tuntia kestänyt show oli niin vauhdikas, että sellaista ei kukaan kykene vetämään läpi puolikuntoisena. Kerroimme eilen kuinka Miley haukkui lääkärit kovin sanakääntein, koska he eivät saaneet parannettua häntä. Apu tuli vasta luonnonmukaisen lääketieteen, kuten vitamiinien ja hunajan, avulla.