Kohukuva julki – 13-vuotias poptähti sängyssä miehen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith nousi aikoinaan Whip My Hair -singlellään kertaheitolla tähdeksi. Lapsitähti on mukana Melodic Chaotic -duossa, joka koostuu laulajan lisäksi DJ Fabregasta. Tytön esittämää Summer Fling -kappaletta pidettiin sisällöltään liian kypsäksi lapsitähdelle.

Instagram
Instagram

Nyt Willow Smith on jälleen aiheuttanut pahennusta samankaltaisissa merkeissä. 13-vuotias tyttö poseeraa nimittäin Instagramissa levinneessä kuvassa sängyllä paidattoman näyttelijä Moises Ariasin kanssa. Arias on 20-vuotias, ja kuvaa pidetään hyvän maun vastaisena.

Hannah Montana -sarjasta tunnetuksi tullut Moises Arias poisti kuvan sittemmin Instagram-tililtään. Internetiin päätyneitä asioita saa kuitenkin harvoin lopullisesti pois verkosta, ja arveluttava kuva on levinnyt edelleen sosiaalisessa mediassa ja verkkomedioissa. TMZ-sivuston mukaan Will Smithin ja hänen Jada Pinkett -vaimonsa edustajat eivät ole kommentoineet tapausta.

Hollywood-pariskunnan Will ja Jada Pinkett Smithin tytär, Willow Camille Reign Smith, tunnetaan parhaiten Willow-nimellään. Hän teki näyttelijädebyyttinsä isänsä tähdittämässä I Am Legend -elokuvassa vuonna 2007. Lapsitähden tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Whip My Hair, 21st Century Girl ja Fireball. Nuorta popparia kutsutaan Mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä ja esiintymistyylinsä vuoksi.