Irina yllätettiin rinnat paljaana – ei turhaan maailman seksikkäin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Neitokainen syntyi Yemanzhelinskissa tataari-isälle ja venäläiselle äidille. Häntä tosin luullaan tumman latinomaisen ulkonäkönsä vuoksi usein eteläamerikkalaiseksi.

Parhaillaan Irina on kuvaamassa omaa osuuttaan Sports Illustrated -lehden sivuille Havaijilla. Siellä hänet yllätettiin sattumalta myös rinnat paljaana, kun kaunotar oli kuvaamassa topless-otoksia rannalla.

Irina Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Tosielämässään Irina on seurustellut jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 lähtien.