Miley Cyrus markkinoi marijuanaa näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Lontoossa kiertueensa merkeissä oleva poptähti Miley Cyrus kiisti tiistaina lehdistötilaisuudessa jyrkästi väitteet, joiden mukaan hän olisi ollut sairauslomalla huumeiden takia. Kovia huumeita laulaja vastustaa jyrkästi, mutta kannabista hän sen sijaan markkinoi aktiivisesti.

Stara
Stara

Stara oli paikalla Lontoossa, josta Miley aloitti kiertueensa Euroopan osuuden. Keikallaan hän kertoi yleisölle, että ”Marijuana ei ole koskaan tappanut ketään”. Lisäksi hän totesi tupakoinnin olevan vaarallisempaa kuin marijuana. Eilen Miley kuvattiin palaamassa lontoolaiseen hotelliin, ja hänen käsilaukkunsa oli koristeltu kannabisteemaisesti. Sen kyljessä oli nimittäin suurikokoinen kannabiskuvio.

Splash
Splash
Splash
Splash