Seth Rogen Justin Bieberistä: ”Hän on nuori, mu**ku kakara”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko ja näyttelijä Seth Rogen tunnetaan uransa lisäksi siitä, että hän vihaa intohimoisesti laulaja Justin Bieberiä. Poptähden maamies on esimerkiksi todennut Twitter-viestissään Bieberin olevan paskakasa. Howard Sternin radio-ohjelmassa, Seth Rogen valotti syitä sille miksi hän inhoaa 20-vuotiasta laulajaa.

Koomikon mukaan hän on tavannut Justin Bieberin kummankin osallistuttua saksalaisen televisio-ohjelman haastatteluun. Laulaja halusi tavata Rogenin, joka huomasi heti, ettei kaksikko tulisi yhdessä toimeen.

– Tuumasin ”Miksi ei, tapaan hänet”. Menin tapaamaan häntä, ja hän käyttäytyi kuin minä olisin itse ollut se osapuoli joka halusi nähdä hänet. En sanonut mielipidettäni ääneen, ajattelin vain hänen olevan kusipää. Ihan sama. Hän on nuori, mulkku kakara, Seth Rogen kuvaili.

Seth Rogen tapasi Justin Bieberin kaksi vuotta myöhemmin Music Televisionin gaalajuhlassa. Kyseinenkään kohtaaminen ei ollut koomikolle mieluisa.

– Hänellä oli käärme kiedottuna kätensä ympärille. Hän käytti sitä koristeena. Ajattelin: ”Mitä vittua?”. Puhuin hänen kanssaan noin viiden minuutin ajan ja totesin mielessäni: Tämä kakara saisi painua vittuun, Seth tylytti.

31-vuotias kanadalainen Seth Rogen tunnetaan monista rooleistaan suosituissa komediaelokuvissa. Hänen roolivalinnoistaan voidaan mainita roolit elokuvissa 40.v ja neitsyt, Sinä, minä ja Dupree, Paksuna, Superbad, Drillbit Taylor, Step Brothers, Pineapple Express – ohutta yläpilveä, Zack ja Miri puuhaa pornoo ja The Green Hornet.