Mykistävä video New Yorkin taivaalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New York on Yhdysvaltain runsasväkisin kaupunki, ja tuttu jopa jokaiselle, joka ei ole siellä ikinä itse vieraillut. Yli kahdeksan miljoonan asukkaan kaupunki tunnetaan ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan ja pitkästä historiastaan, ja se toimii monen elokuvan ja televisiosarjan näyttämönä.

Vain harvalla suomalaisella on tilaisuus päästä lentämään New Yorkin yläpuolella helikopterilla. Onneksi tuore Vimeo-video kuitenkin tarjoaa tilaisuuden nähdä, miltä ”Iso omena” näyttää linnun perspektiivistä. Taustalla soiva Hans Zimmerin musiikki tuo jo valmiiksi upeaan videoon elokuvamaista tunnelmaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat