Taifuuni toi rantaan mystisen laivan – kenen tämä on?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Filippiineillä ollaan viime kuukausina raivattu tuhoisan taifuunin jälkiä. Luonnonkatastrofin jälkimainingeissa otsikoihin on noussut eräs maalle rantautunut laiva, joka ihmetyttää paikallisia asukkaita. Kukaan ei nimittäin tunnu tietävän, kenen se on.

Youtube
Youtube

Coconuts TV kertoo videollaan, kuinka laiva on ollut jumissa paikallisen Rogelio Gulan talon edessä jo viimeiset viisi kuukautta. Gula on turhaan yrittänyt etsiä käsiinsä laivan omistajaa, eikä asia ei ole edennyt millään lailla. Mies toivookin, että YouTube-video auttaa häntä löytämään laivan omistajan.

Maalle rantautunut alus on siinä mielessä valitettavassa paikkaa, että se pilaa Gulan talolta avautuvan merimaiseman. Gula on tehnyt suunnitelmia sen varalle, jos kukaan ei tunnusta alusta omakseen. Mies haluaisi rakentaa laivaan ravintolan tai baarin.