Miley Cyrus yllätti homobaarissa – valtavan peniksen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus koki taannoin, sillä hän joutui perumaan esiintymisiään allergiakohtauksen vuoksi. Hän kuitenkin aloitti viime viikolla kiertueensa Euroopan osion, ja neitokaisen tuleva Suomen keikka toteutuu siis suunnitelmien mukaan.

Lontoossa useita päiviä viettänyt Miley Cyrus yllätti perjantaina Lontoon homopiirit yllätysesiintymisellä G-A-Y -yökerhossa. Yllätyskeikalla laulajatar pääsi revittelemään vielä tavanomaista härskimmin, ja lavalla nähtiin muun muassa jättiläismäinen puhallettava penis. Miley tietenkin innostui nuolemaan ilmalla täytettävää sukupuolielintä, ja kuva tilanteesta ikuistettiin hänen Instagram-tililleen.

Miley Cyrus julkaisi viime vuonna Bangerz-albuminsa, ja samanaikaisesti tähti päätyi mediahuomion keskiöön tempauksillaan. Laulajatar erosi kihlatustaan Liam Hemsworthista ja on sittemmin jatkanut irvokkaan kielensä esittelyä ja bailaamista. Tähti tullaan näkemään kesän alussa Suomessa.