Pikkutytöt pantiin näyttelemään Kill Bill -taistelukohtaus – yllättävä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Quentin Tarantinon neljäs kokopitkä elokuva Kill Bill julkaistiin kahdessa osassa vuosina 2003 ja 2004. Uma Thurmanin tähdittämä elokuva yhdisteli lukuisia eri tyylilajeja, kuten kung fu -elokuvaa, spaghettiwesterniä, japanilaista animea ja veristä kostotarinaa.

YouTube
YouTube

Kuten muitakaan Quentin Tarantinon elokuvia, ei väkivaltaista Kill Billiä voi suositella esitettäväksi pienille lapsille. Siitäkin huolimatta Youtubessa nähdään nyt video, jossa kaksi nuorta tyttöä toteuttaa elokuvan kuuluisan taistelukohtauksen uudelleen. Video on tehty muisuttamaan elokuvan kohtausta hämmästyttävän tarkasti.

Hollywoodin arvostetuimpiin nimiin lukeutuva Quentin Tarantino on urallaan ohjannut lukuisia hittielokuvia. Miehen menestyselokuviin lukeutuvat muun muassa Pulp Fiction – Tarinoita väkivallasta, Reservoir Dogs ja Kill Bill -elokuvat. Tarantino on palkittu urallaan parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscar-palkinnolla vuonna 1995 elokuvasta Pulp Fiction – Tarinoita väkivallasta.