Heidi Klumin eron todellinen syy paljastui – rakas olikin pelkkä lastenhoitaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme alkuvuodesta huippumalli Heidi Klumin olevan taas sinkku. Saksasta kotoisin oleva tv-tähti erosi pari vuotta sitten laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa Martin Kirsteniin. Helmikuussa kuitenkin kerrottiin, että suhde henkivartijamieheen on päättynyt rakkauden puutteesta.

Nyt sanaisen arkkunsa RadarOnlinelle on avannut Martin Kirstenin ystävä, joka väittää henkivartijan jättäneen superkuuluisan mallin kyllästymisen takia. Uutisen mukaan Kirsten oli työskennellyt kokopäiväisenä koti-isänä ja lastenvahtina Heidin neljälle lapselle jättäen oman menestyksekkään henkivartijan uransa toissijaiseksi.

Samaan aikaan kun kiireinen ja työntäyteinen Heidi oli hoitanut bisneksiään, oli 41-vuotias Kirsten vienyt lapsia kouluun ja peitellyt niitä iltaisin nukkumaan – kuutena päivänä viikossa. Henkivartija on edelleenkin surullinen erosta, mutta tietää tehneensä oikean päätöksen asiassa.

Huippumallilla on Sealin kanssa kolme yhteistä lasta: kahdeksanvuotias Henri, seitsemänvuotias Johan ja neljävuotias Lou. Lisäksi Heidillä on 10-vuotias Leni tytär aiemmasta liitosta ennen Sealia. Nelikymppinen Heidi Klum on mennyt suhde-elämässään eteenpäin, sillä malli on nähty viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa.