Seksielämän piristys löytyy kaupan hedelmähyllystä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hedelmä- ja vihannesosastolta löytää helposti apua monenlaiseen vaivaan ja hoitoon. Kookospähkinöiden hedelmälihan ja -maidon maku on omalaatuinen, ja se jakaa yleensä ihmiset kahteen kastiin. Osa rakastaa kookosta ja loput eivät voi sietää sitä missään muodossa. Yhteen asiaan se on kuitenkin onnen omiaan: seksiin.

Kookospähkinää sisältävät tuotteet voivat lisätä suoraan seksuaalista halukkuutta, sillä se sisältää libidoa kiihottavia antioksidantteja. Seksuaaliviettiä voi kiihottaa myös aikuisten erotiikkaliikkeistä saatavilla kookospohjaisilla tuotteilla, kuten hierontaöljyillä ja liukastusvoiteilla. Kookos saattaa olla monen mielestä myös huumaavan ihana tuoksultaan, joten miksipä ei sytyttelisi romanttisia kookokselta tuoksuvia kynttilöitä makuuhuoneeseen, Femail First kysyy.

Jo pelkästään kookosöljyä voi käyttää rakasteluhetken nautinnollisena liukasteena, mikäli ei tohdi hakea vastaavia tuotteita seksikaupasta. Kookosöljyä käytetään etenkin kosmetiikan valmistamisessa, ja se on useiden eri hajusteiden, hierontaöljyjen ja muiden tuotteiden perusosa. Kookosöljy on kasviöljyä, joka säilyy pitkään härskiintymättä. Tuotteen käyttö on hyvin suosittua etenkin Intiassa.