5 asiaa, jotka tekevät naisesta kauniimman – ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korkokengät, syvään uurrettu kaula-aukko, lyhyt helma ja valtoimenaan hulmuavat hiukset lisäkkeineen. Diivan stereotypiaan voidaan usein liittää myös paksu pakkelikerros, jonka taakse on helppo piiloutua samalla, kun tarkoituksella esittelee itseään ja kerää huomiota vastaantulijoilta. Ulkonäkö on yleensä ensimmäinen mielenkiinnon herättäjä, mutta pitkällä tähtäimellä arjen kuningataren voima määräytyy muiden seikkojen mukaan.

Jokainen voi toki havitella menestystä ja mielihyvää pelkästään ulkonäkönsä avulla. Valitettava tosiasia kuitenkin on se, että vaikka ulkonäkö hehkuisi ja asenne olisi kuinka itsetietoinen, jää paketti laihaksi mielenkiintoisen persoonan puuttuessa. Elite Daily listasi viisi asiaa naisten kauneuden mittariksi, joita ei voi meikillä tai pitsimekoilla parannella. Nämä ovat intohimo, myötätunto, mieli, spontaanius ja joustavuus.

Tarkemmin väittämiä tarkastellessa huomaa, että ne pitävät kutinsa. Jokaisen tuttavapiiristä löytyy ainakin yksi neitokainen, jonka olemus jää sädehtivästä ulkonäöstä huolimatta latteaksi etenkin silloin, kun hänen kanssaan yrittää uppoutua syvemmälle keskusteluasteelle. Pinnallinen asenne voi olla jopa luotaantyötävää, ja tällaisilla naisilla harvemmin on vierellään useita sydänystäviä – ainakaan aitojen ihmisten maailmasta.

Intohimoisesti erilaisiin asioihin suhtautuvat naiset antavat luonnollisesti itsestään enemmän kuin pelkän kiiltokuvamaisen ulkokuoren. Nämä naiset suorastaan kuplivat saavuttaessaan uusia asioita. Samaan aikaan he kuitenkin osaavat olla myötätuntoisia ja ymmärtäväisiä muita kohtaan, eikä heidän oma etunsa ole aina numero yksi.

Mielenkiintoinen mieli ja älykkyys ovat seksikkäitä piirteitä naisissa. On eri asia keskustella ihmisen kanssa, joka on oppinut kaiken muilta ja kirjoista lukemalla kuin sellaisen henkilön, joka on pohtinut asioita ja kerryttänyt kokemuksia myös itse. Maailman kauneimmat naiset osaavat myös heittäytyä hetkeen. He menevät uimaan välittämättä meikkiensä leviämisestä. He panevat pipon syvälle päähän ja hyppäävät rohkeasti pulkkamäkeen välittämättä pilalle menevästä kampauksesta. He heittävät puristavat korkokengät olalle ja kävelevät paljain jaloin baarista kotiin.

Yksi tärkeimmistä luonteenpiirteistä on joustamisen kyky. Upeat naiset eivät ole elämässään pikkusieluisesti vain yhdellä asialla. He osaavat katsoa kaikista asioista niiden monet eri puolet. He voivat myöntää olevansa väärässä ja ymmärtää muiden näkemyksiä. Avarakatseisuutta ei pysty rakentamaan keinotekoisesti. Harmillista, että kaupoissa ei vielä myydä parempia persoonia, vaan osa naisista joutuu tyytymään pelkkään meikkipalettiin.