Britannian vanhin ilotyttö on 85-vuotias – tienaa 300 euroa tunnilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maksullisia naisia pidetään maailman vanhimman ammattikunnan edustajina. Yleensä alalle ryhtyvät nuoret naiset, jotka rahoittavat prostituution avulla esimerkiksi opiskeluitaan tai elintasoaan. Prostituoidut voidaan karkeasti jakaa kolmeen kastiin: Niihin, jotka saapuvat soitettaessa sänkypuuhiin, tasokkaampiin seuralaisiin ja edustusnaisina käytettyihin kurtisaaneihin.

Maksullisten naisten veloittama taksa riippuu yleensä palveluihin käytetystä ajasta ja siitä, mitä asiakas tahtoo naisen tekevän. Rohkeasieluisimmat saattavat päästä ammatissa hyville tienesteille, harva kuitenkaan ryhtyy puhelintytöksi eläkepäivinään. Poikkeus vahvistaa säännön, sillä nyt julkisuuteen on astunut Britannian vanhin prostituoitu nimeltään Sheila Vogel-Coupe.

Kymmenen asiakasta viikossa tapaava 85-vuotias Sheila on aloittanut maksullisen naisen ammattinsa vasta neljä vuotta sitten. Nainen ajautui seuralaispalveluitaan tarjoavaksi aviomiehensä kuoltua. Hän saa asiakkailta apua yksinäisyyteensä samalla, kun hän tienaa sievoisia summia rahaa. Yksi tunti Sheilan seurassa maksaa 300 euroa. Leskirouva noousi kuuluisuuteen sukulaisen menestymisen myötä, ja hänen perheensä on julkisesti paheksunut mummelin ammattia.