Mitä tapahtuu, kun kanojen eteen osoitetaan laserosoittimella?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosien ajan ihmiset ovat saaneet nauraa sekä ihmisille että lemmikkieläimille, jotka seuraavat innokkaana laserosoittimella heidän lähistölleen aikaansaatua punaista tai vihreää pistettä. Nyt on kuitenkin osoitettu, että myös kotieläimet hämmentyvät samanlaisen pisteen nähdessään.

YouTube
YouTube

Verkkovideolla nähdään miten joukko kanoja saa eteensä laserosoittimen liikkuvan pisteen. Ne näyttävät olevan yllättävän tarkkasilmäisiä ja nopealiikkeisiä. Kanat eivät kuitenkaan näytä ymmärtävän, että kyseessä on ihmisten heille aikaansaama pila.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat