Micaela ryhtyi kirjailijaksi – esitteli kirjaansa alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalainen malli Micaela Schäfer tunnetaan lukuisista kauneusleikkauksista, rohkeista kuvistaan ja esiintymisistään pornomessuilla. Taannoin neitokainen tosin ryhtyi myös DJ-tähdeksi CSD Truck -tapahtumassa Berliinissä.

Nyt Micaela Schäfer on ryhtynyt myös kirjailijaksi, sillä neitokaisen tuore Lieber nackt als gar keine Masche -kirja julkaistiin juuri saksassa. Tähti esitteli kauneusleikauksiin keskittyvää kirjaansa tyylinsä mukaan alusvaatteisillaan.

Micaela Schäfer tunnetaan Saksassa yleisjulkkiksena, joka toimii muun muassa tiskijukkana DJane -nimellä. Lisäksi hän käyttää taiteilijanimiä Miss Venus ja Miss Maxim. Micaela Schäfer osallistui vuonna 2006 Huippumalli haussa -ohjelman saksalaisen version ensimmäiselle tuotantokaudelle ja sijoittui kahdeksanneksi. Hän on lisäksi osallistunut Big Brother -ohjelmaan ja poseerannut urallaan useita kertoja myös nakukuvissa esimerkiksi Playboy ja FHM -lehtien sivuilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat