Heidi rakastaa alastomana olemista: ”En voi sietää rusketusrajoja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Heidi Klum tunnetaan siitä, että hän esiintyy usein punaisella matolla näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Sen lisäksi amerikansaksalainen huippumalli on ikuistettu lukuisiin lomakuviin yläosattomassa auringonpalvonta-asussa. Nyt nainen paljastaa rakastavansa nakuilemista.

– Ihmiset nauravat minulle kun kerron tämän, mutta kasvoin nakurannoilla. Kävin niillä vanhempieni kanssa ja se oli todella vapauttavaa. Otin silloin yläosan pois ja otan edelleenkin. En voi sietää rintoihin tulevia rusketusrajoja, 41-vuotias Heidi Klum paljastaa Us Weekly -lehdelle.

Hän ei yritä omien sanojensa mukaan näyttää parikymppiseltä, vaikka myöntääkin pitävän hyvää huolta vartalostaan. Heidi Klum erosi äskettäin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.