Uusi julkkispari! Benji Madden rakastui Cameron Diaziin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuna tyytyväisyyttään hehkuttanut näyttelijäkaunotar Cameron Diaz yllätti äskettäin median aloittamalla seurustelusuhteen rokkari Benji Maddenin kanssa. Good Charlotte -yhtyeen kitaristilaulaja hehkuttaa nyt olevansa korvia myöten rakastunut naiseen.

Benji Madden ja Cameron Diaz tutustuivat Nicole Richien pakotettua heidät treffeille keskenään. Benjin kaksoisveli Joel Madden on naimisissa Richien kanssa. New York Postissa paljastetaan, että Benji on tuntenut vetoa Cameron Diaziin jo ennen tapailun alkamista, ja hän myöntää olevansa totaalisen umpirakastunut naiseen. Hän kuitenkin tahtoo ottaa suhteen kanssa rauhallisesti, koska mies tietää olevansa kaukana sinisilmäisen näyttelijän perinteisestä miesihanteesta.

35-vuotias Benji Madden on yhdistetty vuosien saatossa myös muihin vaaleaverikköihin, kuten Paris Hiltoniin, Holly Madisoniin ja Sophie Monkiin. Hän aiheutti viime vuonna kohua suutelemalla julkisesti Miley Cyrusin kanssa. 41-vuotias Cameron Diaz valotti taannoin miesmakuaan, ja hän paljasti kiinnostuneensa usein etenkin brittiläisistä miehistä heidän huumorintajunsa ansiosta. Diaz on myös paljastanut olleensa naisen kanssa intiimissä suhteessa.