Kädetön kehonrakentajanainen hämmästyttää – huikeassa kunnossa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisnainen Barbie Thomas menetti molemmat kätensä lapsena tapahtuneen onnettomuuden seurauksena. Thomas on tällä hetkellä kahden lapsen 37-vuotias äiti. Naisen intohimo on käsiensä puuttumisesta huolimatta ehkä hieman yllättäen kehonrakentaminen.

YouTube
YouTube

Thomas kertoo Incredible Featuresin YouTube-videolla, että kehonrakentaminen on ollut hänen suuri unelmansa. Nainen aloitti kilpailu-uransa kehonrakennuksen saralla vuonna 2003 luettuaan kilpailevista kehonrakentajista lehdistä. Huikeassa kunnossa oleva Thomas otettiin heti avosylin vastaan.

Naisen mukaan ikimuistoisin hetki hänen kehonrakennusurallaan oli vuonna 2012, kun hän sijoittui kisassa kädellistä kanssakilpailijaa paremmin. Thomas osallistui äskettäin NPC Junior USA -kilpailuihin. Vaikka hän ei voittanut kisassa titteliä, oli hän ainoa osallistuja, joka sai katsojat taputtamaan seisaaltaan.