Steven Tyler yllätti Miley Cyrusin Helsingin Kämpissä – julkaisi videon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime päivinä nähty harvinaisen paljon kovan tason artistivieraita, kun täällä ovat konsertoineet ja tulevat konsertoimaan muun muassa Metallica, Steven Tylesin Aerosmith ja maailman tämän hetken kohutuin poptähti Miley Cyrus. Viimeksi mainitut asuvat parhaillaan Helsingissä.

Facebook
Facebook

Aerosmith-yhtyeen rocklegenda Steven Tyler julkaisi hetki sitten Facebookissa videon, jonka hän kuvasi helsinkiläisessä hotellissa, jossa myös Miley Cyrus asuu. Ilmeisesti hotelli Kämpin käytävillä kuvatussa videossa Tyler nähdään Cyrusin hotellisviitin oven takana ilmeisesti yrittämässä jättää poptähdelle viestiä. Lopulta hän joutuu jättämään viestin avainkortin lukijaan. Katso video alta.

Julkaisu käyttäjältä Steven Tyler.