Villi huhu: Robert Pattinsonista seuraava Indiana Jones

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walt Disney -yhtiö osti viime vuonna George Lucasin LucasFilm-yhtiön, jonka seurauksena sekä Star Wars että Indiana Jones -elokuvasarjojen oikeudet kuuluvat nyt Mikki Hiiren kotistudiolle.

Star Wars -elokuville suunnitellaan jo jatko-osia, joten on todennäköistä, että myös Indiana Jones tulee tekemään paluun valkokankaille. Tuoreimman villin huhun mukaan Twilight-elokuvasarjasta tuttua Robert Pattinsonia kaavailtaisiin uudeksi Indiana Jonesin hatun ja ruoskan periväksi näyttelijäksi.

71-vuotias Harrison Ford alkaa nimittäin olla ympäri maailmaa seikkailevaksi aarteenetsijäksi jo liian vanha. Daily Star -lehden mukaan Disney uskoo hahmossa olevan potentiaalia vielä lukuisten uusien elokuvien sekä tietenkin rahaa tahkovien oheistuotteiden tähdeksi.

Paramount Pictures ja Walt Disney -tuotantoyhtiöt tekivät yhteistyösopimuksen, jonka myötä uusien Indiana Jones -elokuvien tekeminen helpottuisi viimeksimainitulle yhtiölle. Vielä ei ole tarkemmin tiedossa, mitä Disneyllä on suunnitelmissa Indiana Jones -sarjan tulevaisuuden suhteen.