Villi huhu: Robert Pattinsonista seuraava Indiana Jones

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walt Disney -yhtiö osti viime vuonna George Lucasin LucasFilm-yhtiön, jonka seurauksena sekä Star Wars että Indiana Jones -elokuvasarjojen oikeudet kuuluvat nyt Mikki Hiiren kotistudiolle.

Star Wars -elokuville suunnitellaan jo jatko-osia, joten on todennäköistä, että myös Indiana Jones tulee tekemään paluun valkokankaille. Tuoreimman villin huhun mukaan Twilight-elokuvasarjasta tuttua Robert Pattinsonia kaavailtaisiin uudeksi Indiana Jonesin hatun ja ruoskan periväksi näyttelijäksi.

71-vuotias Harrison Ford alkaa nimittäin olla ympäri maailmaa seikkailevaksi aarteenetsijäksi jo liian vanha. Daily Star -lehden mukaan Disney uskoo hahmossa olevan potentiaalia vielä lukuisten uusien elokuvien sekä tietenkin rahaa tahkovien oheistuotteiden tähdeksi.

Paramount Pictures ja Walt Disney -tuotantoyhtiöt tekivät yhteistyösopimuksen, jonka myötä uusien Indiana Jones -elokuvien tekeminen helpottuisi viimeksimainitulle yhtiölle. Vielä ei ole tarkemmin tiedossa, mitä Disneyllä on suunnitelmissa Indiana Jones -sarjan tulevaisuuden suhteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat