Nainen otti päiväunet keskellä toria – alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesähelteet ovat aiheuttaneet Suomessakin sen, että naiset liikkuvat kaduilla hieman kevyemmässä vaatetuksessa. Kesämekon alta paljastuvat käsivarret ja sääret saavat joidenkin miesten mielikuvituksen laukkaamaan.

EToday
EToday

Nyt eräs kiinalainen nainen antoi ohikulkijoille vielä enemmän ajattelemisen aihetta. Nainen käveli keskellä kirkasta päivää Dongguanin kaupungissa olevalle aukiolle. Hän riisui itsensä alasti ja kävi nukkumaan maahan. Ennen torkkuja nainen asetti kätensä silmien eteen auringonsuojaksi, mutta kaikki muut vartalon osat loistivat kaikkien katseltavana. Osa ihmisistä yritti mennä peittelemään naista, mutta hän hätisti päiväunihäiriköt tiehensä.

Paikalle soitetut poliisit saivat viimein alastoman naisen hereille, joka puki rauhallisesti vaatteet takaisin päälle. Silminnäkijöiden mukaan nainen vaikutti terveeltä ja järjissään olevalta. Valitettavasti lopullista viuhahtamisen syytä ei tiedetä vieläkään, EToday-lehti uutisoi.