Ampujan pysäyttäneelle miehelle tulvii rahaa ja häälahjoja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime viikolla Seattlessa tapahtui ampumavälikohtaus, jossa Seattle Pacific Universityn tiloihin kävellyt Aaron Ybarra ampui paikalla olijoita kohti. Yhden kuolonuhrin vaatinut tapahtuma on nostanut parrasvaloihin ampujan pysäyttäneen Jon Meis -nimisen opiskelijan.

Meis oli suihkuttanut ampujaa kohti pippurisumutetta ja auttanut muita opiskelijoita taltuttamaan ampujan. Tapausta tutkivat viranomaiset ovat sittemmin kutsuneet nuorukaista sankariksi, King5 uutisoi. Nyt internet on kiittänyt uroteon tehnyttä insinööriopiskelijaa suloisella tavalla.

Lähiviikkoina naimisiin menevän Meisin häälahjalista levisi muutaman päivän sisällä muun muassa Twitterin välityksellä. Tämän seurauksena pariskunnalle tuntemattomat ihmiset ostivat heille kaikki heidän pyytämänsä häälahjat, BuzzFeed uutisoi. Meisille ja hänen morsiammelleen perustettiin myös häämatkarahasto, jossa on tällä hetkellä kasassa päätähuimaavat 47.800 dollaria, eli noin 35.000 euroa.