Anna riisui kaiken kansikuvaan – nakuna ruumisarkussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsitähtenä kuuluisuuteen noussut Anna Paquin tunnetaan nykyään parhaiten hurjan suosion saavuttaneen True Blood -vampyyrisarjan päätähtenä. Hänet muistetaan myös roolistaan X-Men -elokuvien Rogue-mutanttina.

annapaquinstephenmoyer21062014

True Bloodin fanien suruksi sarjan elinkaari lähenee loppuaan, sillä sen viimeinen kausi alkaa Yhdysvalloissa 22. kesäkuuta. Sarjan tähdet Anna Paquin ja Stephen Moyer nähdään sen kunniaksi Entertainment Weekly -lehden seksikkäässä kansikuvassa. Otoksessa kaksikko makaa arkussa ja Anna Paquinin poseeraa alastomana.

Anna Paquinin True Blood -sarja tunnetaan voimakkaista seksikohtauksistaan. Neitokainen on itsekin seksuaalisesti vapaamielinen, sillä hän tunnustautui taannoin biseksuaaliksi. Anna on myös valittu taannoisessa Playboy-lehden listauksessa seksikkäimpien julkkisnaisten listalle.