True Bloodin viimeinen tuotantokausi alkaa – näyttelijöiden tunteet ristiriitaisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

True Blood on houkutellut myös fantasiasarjoja vieroksuvat ihmiset televisioiden ääreen koukuttavilla ja vauhdikkailla juonenkäänteillän. Sarja on niittänyt suosiota myös herkullisilla henkilöhahmoillaan ja ansioikkaalla musiikillaan. Sarjan viimeinen tuotantokausi käynnistyy sunnuntaina Yhdysvalloissa.

Splash
Splash

YLE TV2 on esittänyt tähän mennessä viisi True Bloodin tuotantokautta, ja kuudes käynnistyy 3. heinäkuuta. Yhdysvalloissa puolestaan päästään jo ensi sunnuntaina katsomaan sarjan viimeistä ja seitsemättä tuotantokautta HBO:n kanavalta. Näyttelijöiden tunteet ovat olleet ristiriitaisia sarjan lopettamisen suhteen. Anna Paquin ja Stephen Moyer ovat helpottuneita, kun taas Joe Manganiello myöntää roolinsa vaikuttaneen häneen pysyvästi loppuelämän ajaksi.

Monen True Blood -fanin mielestä sarja on liukunut juonellisesti pienoista alamäkeä alkuhuumasta. Useat odottavatkin todella paljon viimeiseltä tuotantokaudelta, sillä monivivahteisten juonenkäänteiden täytyy tavalla tai toisella nivoutua yhteen. Sarjasta on myös suunnitteilla musikaali.

HBO on ilmoittanut, että True Bloodin loppu tulee varmasti tyydyttämään sarjan faneja. Ohjelma perustuu Charlaine Harrisin The Southern Vampire Mysteries -menestyskirjoihin. Sarjassa seurataan vampyyrien, ihmissusien, noitien, keijujen ja ihmisten välistä elämää, rakkautta ja sotimista.