Mikä bikinikaunotar! Vanessa Hudgens jakoi rantakuviaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens tuli aikoinaan suuren yleisön tietoisuuteen, hänen yksityisten alastonkuviensa vuotivat yllättäen verkkoon. Valtava skandaali rauhoittui lopulta, ja sittemmin Vanessa ei ole enää liiemmin kohuotsikoissa ryvettynyt.

25-vuotias kaunotar viettää parhaillaan lomaa Havaijilla sikonsa Stellan ja tämän poikaystävän, Alec Holdenin kanssa. Nyt Vanessa Hudgens on innostunut tarjoamaan faneilleen silmänruokaa reissultaan. Tuoreessa Instagram-kuvassaan hän poseeraa bikineissä näyttävän vesiputouksen edessä.

Vanessa Hudgens valitteli taannoin haluavansa Los Angelesista Jamaikalle aurinkolomalle, ja julkaisi samalla bikinikuvan todistaakseen asian. Vanessa on nähty urallaan esimerkiksi High School Musical -trilogiassa. Sittemmin kaunotar on siirtynyt vakavasti otettavampiin rooleihin. Hänet on nähty esimerkiksi elokuvissa Machete Kills ja Gimme Shelter.