Arkiston helmi paljastui: Brad Pitt 80-luvulla TV-mainoksessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkomistus Brad Pitt joutui muiden kanssanäyttelijöidensä tavoin tekemään jos jonkinmoisia hanttihommia ennen suurta läpimurtoaan. Angelina Jolien kanssa kihloissa oleva mies on kertonut muun muassa tanssineensa kanapuvussa ravintolan maskottina ennen kuuluisaksi tulemistaan.

YouTube
YouTube

Nyt maailman menestyneimpiin näyttelijöihin lukeutuvaa Pittiä varmasti huvittaa muistella näitä vanhoja työpaikkojaan. Ainakin miehen fanit nauttivat tämän ensimmäisten roolien näkemisestä. Nyt netissä naurattaa komistuksen 1980-luvulla tähdittämä televisiomainos.

Kyseessä on Pringles-sipsien mainos. Hauskassa pätkässä Brad Pitt esittää nuorukaista, joka jää kavereidensa kanssa pulaan heidän autonsa hajottua. Paidattomien miesten onneksi paikalle sattuu Pringles-purkkeja kantavia kaunottaria.