Facebook-päivitys kiteyttää Suomen holhousyhteiskunnan: ”Kansalaisten kyykyttämistä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen hallituksen holhousmentaliteettiä on ryhdytty viime päivinä kritisoimaan aikaisempaa voimallisemmin myös tavallisten rivikuluttajien keskuudessa, kun blogeissa ja muissa sosiaalisissa medioissa on päivitelty yhä järjenvastaisemmaksi muuttuvaa Suomea.

Äskettäin uutisoitiin lasten leikkipuistojen uusista turvamääräyksistä, joiden takia koko maasta katoaa satoja leikkipuistoja. Perusteina ovat muun muassa turvahiekan puuttuminen, liian matalalla olevat keinut ja leikkipuiston reunalla kasvavat ruusupensaat. Viime viikolla uutisoitiin, että jatkossa esimerkiksi muuttokuormaa saa kuljettaa vain liikenneluvalla. Lisäksi Pori Jazz ilmoitti eilen kieltävänsä alkoholilain perusteella kaikenlaisten nesteiden tuomisen konserttialueelle mukaanlukien vesi- ja mehupullot sekä vauvojen maitovalmisteet.

Nyt Facebookissa leviää jälleen yksi osuva kiteytys Suomen nykytilanteesta.

Haluaisin viedä lapseni keinumaan puistoon, mutta kun keinun korkeus on 40cm, alla liian isoa hiekkaa ja ruusupensaitakin puiston kupeessa, niin puisto on käyttökiellossa ennen sen purkamista.

Sen jälkeen suuntaisimme mukavaan kyläkahvilaan, joka ei saanutkaan enää toimilupaa kun sen takatiloista ei löytynyt erillisiä valmistus- ja käsittelytiloja tilan omille tuotteille. Kaikki pitää ensin lähettää tuotantolaitoksiin ja sieltä asianmukaisesti käsiteltynä takaisin.Festareillekin mentäisiin, mutta pillimehut kerätään portilla pois.

Naapurin isäntä toimittaisi puutakin talven tarpeiksi, mutta hänellä ei ole niiden kuljettamiseen vaadittavaa liikennelupaa á 1200€ + vuotuiset maksut.

Kaikkea tätä on viime päivinä luettu lehdistä ja paljon muutakin ihan älytöntä. Kuka tätä kaikkea keksii, kuka suostuu tällaisia lakeja laatimaan ja allekirjoittamaan? Kuka saattaa työkseen nauttia tämän kaiken valvonnasta = kansalaisten kyykyttämisestä? Miksi me oikeasti suostutaan tähän yliholhoamiseen ja idiotismiin?!

Kielletään samantein liian vaarallisena sähköt, pakotetaan kaikille kypärät ja palosuojavaatteet ympärivuorokautiseen käyttöön ja muutetaan puun alle savimajaan pyörittelemään peukaloita, niin Suomi pelastuu! MUR!

Julkaisu käyttäjältä Hanna Häppölä.