Muhammad Alin legendaariset otteluhanskat huutokaupataan – jättihinta luvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin nyrkkeilijöihin lukeutuvat Muhammad Ali nousi vuonna 1971 kehään Joe Frazierin kanssa, ja tuloksena oli yksi kaikkien aikojen ikimuistoisimmista nyrkkeilyotteluista. Nyt Alin tuossa ottelussa käyttämät nyrkkeilyhanskat ovat tulossa myyntiin huutokaupassa.

Splash
Splash

Vuosisadan otteluksi -nimetyssä jättiläisten kohtaamisessa käytettyjen nyrkkeilyhanskojen hinnan uskotaan nousevat jopa puoleen miljoonaan dollariin. Muhammad Ali hävisi ottelun, mutta se ei hanskojen hintaan ole vaikuttanut, sillä kyseessä oli runsaasti kohua aiheuttaneesta ottelusta, joka jakoi amerikkalaiset monestakin syystä kahtia. Huutokauppa järjestetään 31. heinäkuuta Clevelandin The House of Bluesissa.

Splash
Splash