Pikkutyttö heräsi kuolleista omissa hautajaisissaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuolleista herääminen liitetään yleensä tarinoihin tai uskontoihin. Silti otsikoihin kantautuu toisinaan uutisia maailmalta, joissa kuolleeksi luultu on herännyt henkiin esimerkiksi kesken omien hautajaistensa. Nyt tämä ihme tapahtui Filippiineillä.

Netissä kiertää parhaillaan video, jolla nähdään kuolleista herännyt kolmevuotias filippiiniläistyttö. Lapsen vanhemmat ja sukulaiset ovat silminnähden kauhuissaan pienokaisen heräämisestä, mutta vouhottavat lapselle pyyhkeitä ja vilttejä.

Lapsi oli kertoman mukaan kuollut edellisenä päivänä aamulla yhdeksän aikaan ja hautajaiset järjestettiin puolen päivän jälkeen kuolemaa seuranneena päivänä. Pappi oli suorittamassa lapselle viimeistä voitelua kun hän heräsi kirkossa. Video on kuvattu Filippiineillä Auroran Zamboanga del Surissa.